Bafang gör motorsystem, bland annat för lastcyklar.

Bafang öppnar tillverkning i Polen

11-09-2019 / Tillverkare av elcykelsystem Bafang brukar ju beskrivas som ett kinesiskt företag. Men nu öppnar man en produktionsanläggning i Wroclow i Polen. Det ska förbättra företagets servicenivå i Europa, uppger Qinghua Wang, vd och koncernchef för Bafang Electric Co. Ltd.

Det är verkligen inte en liten anläggning som Bafang nu öppnat i Polen. Den mäter 6 000 m² inklusive 800 m² för kontor. För närvarande har den två monteringslinjer. Så småningom hoppas Bafang, beroende på efterfrågan, att kunna köra med full kapacitet med sex monteringslinjer. Därmed kommer kommer Bafang i Polen att kunna producera 600 000 elcykeldrivsystem årligen, enligt vår källa som är Bike-Eu.com (länk dit, se faktarutan upp till höger).

-Denna europeiska, polska anläggning är ytterligare ett steg mot Bafangs globala existens, sade vd:n Wang vid öppningsceremonin. 

-Den bidrar till vad som redan är en global närvaro eftersom Bafang för närvarande verkar från fyra platser; från huvudkontoret i Suzhou, Kina samt med kontor i Nederländerna, USA och Tyskland.

Senaste numret av Allt om Elcyklar

Köp den som pdf, för 49 kr:

Klicka här! http://butik.elbilen.org/

Äldre tidningar kan laddas hem gratis (i länken ovan), från nr 1/2019.

Papperstidningen hittar du i Pressbyrån och andra butiker. Här hittar du din butik som säljer tidningen! 
Aktuella nummer går även att beställa online från Pressbyrån

Tidningen finns elektroniskt, där du kan läsa tidigare nummer:

Readly 

Ztory