Annons
Annons

Cykelns dag, ett tillfälle att kolla in butikernas alla nya cyklar. Foto: Björn Åslund

Elcyklar får fajtas med chokladbollarna

10-05-2019/ På lördag den 11 maj är det cykelns dag, något som utlysts av branschorganisationen Cykelbranschen. Avsikten är främst att locka kunder till cykelbutikerna.

Text: Björn Åslund

Temadagar är det gott om. På lördag kommer cyklarna att behöva slåss om uppmärksamheten eftersom då också infaller Chokladbollens dag, World fair trade day och Tunnbrödets dag.

Cykelns Dag är en rikstäckande manifestation initierad av branschföreningen Cykelbranschen, som säljer och servar märkescyklar genom kunniga fackmän. Cykelns Dag ska framhålla cykeln som ett roligt, miljövänligt och hälsosamt transportmedel, skriver Cykelbranschen på sin hemsida. 

På Cykelns Dag finns en gyllene chans att titta in hos din lokala cykelhandlare för att kolla in vårens cykelnyheter och alla roliga tillbehör som kommit.

-Det är ett rent kommersiellt jippo, att få in folk till cykelhandlare för att se på årets cykelnyheter, säger Joakim Stenberg, vid för Cykelbranschen.

Så är det väl bara att hålla utkik efter vad cykelhandlare vid närmsta hörn har att erbjuda. Att det finns många roliga elcyklar, kan redaktionen lova.

Senaste numret av Allt om Elcyklar

Köp den som pdf, för 49 kr:

Klicka här! http://butik.elbilen.org/

Papperstidningen hittar du i Pressbyrån och andra butiker. Här hittar du din butik som säljer tidningen! 
Aktuella nummer går även att beställa online från Pressbyrån

Tidningen finns elektroniskt, där du kan läsa tidigare nummer:

Readly 

Ztory

FAKTA

Annons
Annons
Annons
Annons